Poleti Planica 2022

By | February 9, 2022

Poleti Planica 2022. V dolini pod poncami in kranjski gori so namreč na dan slovenskega športa odkrili odštevalnika, ki bosta prikazovala, koliko časa bo preostalo do začetka enega največjih športnih dogodkov v sloveniji. Po dveh letih lahko z veseljem sporočimo, da boste dogodek predvidoma spet lahko spremljali na.

Smučarski skoki Planica
Smučarski skoki Planica from www.planica.si

Planica je bila za gostitelja izbrana 1. Spored zimskih olimpijskih iger v pekingu; Smučarski poleti v planici bodo v sezoni 2021/2022 na sporedu med 24.

Sestanek Vodij Ekip (Preko Spleta) Nedelja, 6.

Spored zimskih olimpijskih iger v pekingu; Save big at esky today! Svetovno prvenstvo v smučarskih poletih je bilo načrtovano od 19.

Svetovni Pokal V Smučarskih Skokih, Spored (M.

Po dveh letih lahko z veseljem sporočimo, da boste dogodek predvidoma spet lahko spremljali na. Danes se je začelo digitalno odštevanje časa do nordijskega svetovnega prvenstva v planici 2023. Z live streamom do globalnega občinstva;

Tako Tesna, Kot Je Vez Med Obiskovalci Planice In Poleti Daljšimi Od 200 Metrov, Tako Trdno Je Desetletja Sodelovanje Med Planico In Zavarovalnico Triglav.

A daljava in s tem prvi ženski svetovni rekord nista znana. 20 finalistk natečaja planica in otroci; Med pionirje smučarskih skokov štejemo zimmermana iz telemarka in izdelovalca smuči sondreja nordheima.

Predstavitveni Sponzor Planice 2023 Je Stora Enso;

Ski jumping world records , tilen bartol (slo) 252 m, gregor schlierenzauer 253,5 m, stefan kraft 253,5 m, dimitry vassiliev 254 m Poleti čez 220 m (uradne daljave) tek na smučeh tek na smučeh. V planici bo na letalnici bratov gorišek od 24.

Dogodek, Ki Je Bil Namenjen Otrokom Vseh Starosti, Je Bil Odličen Napovednik Svetovnega Prvenstva 2023.

11.02.2022 09:35 kaj počne hojs, medtem ko janša spi? Tisto leto bo v planici dvojni program, kajti poleti ne bodo izpustili na. Enzo smrekar, predsednik ok planica, je manager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *