Calendar Ortodox 2022 Tiparit

By | February 1, 2022

Calendar Ortodox 2022 Tiparit. Doxologia.ro) calendar ortodox 2022, 19 februarie. Vasile cel mare, arhiepiscopul cezareei capadociei (anul nou) (harţi) 2.

Calendar ortodox 8 februarie 2022. Ce sărbătoare
Calendar ortodox 8 februarie 2022. Ce sărbătoare from www.stirilekanald.ro

Sărbătoare pentru creştinii ortodocşi de sfânta muceniţă agata, ocrotitoarea femeilor diagnosticate cu cancer la sân. Sfinții apostoli arhip, filimon și soția sa apfia (foto: A apărat sfintele dogme la sinodul întâi ecumenic de la niceea (din anul 325), unde a respins învăţătura.

Pe Data De 21 Februarie, Sunt Prăznuiți Sfântul Eustatie Și Sfântul Cuvios Timotei.

Aplicatia calendar ortodox 2022 este destinata crestinilor ortodocsi si ofera informatii despre sarbatorile religioase crestin ortodoxe, posturile mari ale anului, zile de post, sfintii fiecarei zile, randuieli bisericesti, zile in care nu se fac nunti, sarbatori bisericesti nationale, zile si sarbatori legale in care nu se lucreaza, zile si date importante. Calendar ortodox 5 februarie 2022. Biserica ortodoxă îi sărbătorește în fiecare an, la data de 21 februarie pe sfinții timotei și eustatie.

Calendar Ortodox ,6 Februarie 2022.

Sâmbătă, 05 februarie 2022, 08:15. Februarie ( zile) ziua 11 ore, noaptea 13 ore. Perpetua și felicitas (nu se fac nunți) 2.

Sărbătoare Pentru Creştinii Ortodocşi De Sfânta Muceniţă Agata, Ocrotitoarea Femeilor Diagnosticate Cu Cancer La Sân.

التقويم الأرثوذكسي 2022 غير متصل. Toţi creştinii trebuie să știe, este mare sărbătoare. A fost supus la diferite chinuri pentru că nu a vrut să renunțe la credința în isus hristos.

Calendar Ortodox Pentru 10 Februarie 2022.

Cinstirea icoanei maicii domnului de la mănăstirea socola; Download calendar ortodox 2022 apk 1.32 for android. Sfântul ierarh vucol, episcopul smirnei, a fost sfinţit episcop al oraşului smirna, din asia mică, de către sfântul ioan evanghelistul.

Now The Calendar Isn’t Merely A Method To Provide Information About Days But Also Used As A Private Secretary In Which It Is Likely To Combine Your Own Personal And Professional Schedules.

Aflarea moaștelor sfinților mucenici din evghenia Potrivit tradiției, în timpul chinurilor la care a fost supus mâinile guvernatorului lucian au stat lipite de trupul său și au rămas așa până când a terminat. Sfinții apostoli arhip, filimon și soția sa apfia (foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *